Kunststof zwembad

Home | Kunststof zwembad

100% recycleerbaar

Volledig op maat gemaakt

Snelle installatie = snel genieten

DUURZAME KUNSTSTOF

Heeft u interesse in een kunststof zwembad? EB Pools, met vestiging in Wetteren, kiest resoluut voor zwembadkuipen in HDPE-UV, de uv-bestendige variant van HDPE (Hoge Dichtheid Polyethyleen).

Dat is een hoogwaardige, quasi onbreekbare kunststof die zorgt voor een ongeëvenaarde levensduur. De duurzaamheid, 100% recycleerbaarheid en onderhoudsvriendelijkheid zijn bijkomende troeven van HDPE. Lees hier alle informatie over een HDPE-zwembad en ontdek de vele voordelen!

Bouw je mee aan een groenere toekomst via de duurzame en 100% recycleerbare zwembaden van EB Pools?

Waterpret op maat met een kunststof zwembad

man relaxing inflatable air
zwembad relaxen
zwembad relaxen

Vakmanschap in zwembadconstructie

Bij ons in de werkplaats komt kunst tot leven. Wij smeden de toekomst van zwembaden door HDPE-platen met vakmanschap aan elkaar te lassen, tot een kant-en-klaar inbouwzwembad dat jouw tuin zal transformeren. Onze zwembadkuip vormt een onverwoestbaar, waterdicht meesterwerk dat in een oogwenk in jouw achtertuin wordt geïnstalleerd.

Wat ons onderscheidt? Als enige zwembadfabrikant in België – misschien wel ter wereld – omarmen wij 100% recycleerbaar HDPE voor de volledige kuip, inclusief de draagstructuur. Hierdoor leveren wij een bad waar geen spoortje metaal meer in te vinden is. Bye bye corrosie, hallo milieuverantwoordelijkheid!

Onze overtuiging in dit grensverleggende product is zo groot dat wij jou een garantie van maar liefst 20 jaar op de kuip bieden. Kies voor duurzaamheid, kies voor vernieuwing, kies voor een zwembad dat de normen herschrijft. Welkom in jouw zwembadrevolutie!

Jouw stempel, jouw zwembad! Create & dive

Bij ons draait alles om JOUW visie en JOUW zwembadverhaal. Onze klanten appreciëren de grote vrijheid die ze hebben bij het ontwerp en de productie van hun HDPE-zwembad. Elk PE-zwembad is namelijk een op maat gemaakt kunstwerk, vervaardigd volgens jouw gewenste afmetingen en dromen.

Laat je verbeelding de vrije loop terwijl we jouw zwembadkuip ontwerpen. Wil je trappen, een zitbank of zelfs een idyllisch strandje? Het kan allemaal! Wij zetten jouw ideeën om in de realiteit van jouw unieke zwembadontwerp.

En laten we de veiligheid niet vergeten! Bij het bouwen van jouw HDPE-zwembad staat veiligheid bovenaan onze prioriteitenlijst. Anti-slipstroken sieren de trappen en scherpe randen zijn nergens te bekennen. Jouw HDPE-zwembad is niet alleen op maat gemaakt, maar ook op maat van jouw comfort en veiligheid. Spring in de vrijheid van personalisatie en laat ons samen jouw zwembaddromen waarmaken!

Zwembadverwennerij: accessoires voor een duik in luxe

Personaliseer uw zwemervaring en integreer jets, skimmers, stofzuiger en spots naadloos in uw kunststof zwembad. Voor een extra uitdaging, ga voor een tegenstroom en houd uw conditie op peil.

Meesterschap in AquaTech: zwembadinstallatie op topniveau

Ontdek de moderne innovaties van vandaag in onze PE-zwembaden. Dankzij geavanceerde technologieën wordt de chloor- en pH-regeling automatisch geregeld door een intelligent stuurbord. Ons team van ervaren zwembadbouwers staat garant voor een vakkundige installatie, inclusief de naadloze aansluiting van alle leidingen, waaronder water, afvoer en elektriciteit, bij de creatie van uw HDPE-zwembad. Voor extra gemak bieden wij ook de optie om een geïntegreerde technische kast te plaatsen, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw zwembadervaring.

Duik in de kleurenpracht van jouw droomzwembad

In onze wereld van kunststof zwembaden bieden we een spectrum aan mogelijkheden. Kies uit antraciet, wit, zwart, grijs en lichtgrijs – jouw kleur, jouw stijl. Ons PE-zwembad is doordrenkt met kleur tot in de kern, waardoor mogelijke krassen onzichtbaar blijven. Een HDPE-zwembad is synoniem aan puur plezier zonder compromissen!

Bescherming ontmoet elegantie met onze onmisbare rolluiken. Ze omarmen jouw zwembad als een schild in de winter en houden het water in de zomer op de perfecte temperatuur. Bij het bouwen van jouw kunststof zwembad integreren wij deze rolluiken op subtiele wijze, waardoor functionaliteit en stijl hand in hand gaan.

Verkrijg meer informatie over het bouwen van uw HDPE-zwembad

Ben jij klaar om te zwemmen in de voordelen van een HDPE-zwembad? Of je nu droomt van een traditioneel zwembad, een zwemvijver, een skimmer- of overloopsysteem, binnen- of buitenzwembad, half of volledig ingegraven – met een HDPE-UV-kuip is alles mogelijk. Voor meer informatie over het creëren van jouw oase, bel ons op +32 486 43 77 20 of vul het contactformulier in. Laat ons jouw kunststof zwembad bouwen en ervaar de ultieme combinatie van duurzaamheid en kwaliteit!

man relaxing inflatable air
zwembad relaxen
EB Pools